TRPEZARIJE

Trpezarija je svakako jedan od bitnih delova svakog doma. Međutim, vrlo često postoji problem uklapanja veličine i dizajna trpezarijskog stola i stolica sa ostalim delom prostora. Iako ponekad za trpezariju nema dovoljno mesta, uz pravu organizaciju i dekor, može se postići velika udobnost i vizuelno povećanje.

Oblik i dimenzije trpezarijskog stola i stolica su veoma bitni elementi o kojima mora de se vodi računa. Može se birati između različitog dizajna, materijala i boja trpezarijskih stolova i stolica, a pravimo i trpezarijske stolove na razvlačenje kako bi uvek imali mesta za sve.

Odaberite za svoj životni prostor trpezariju koju odlikuje dobar dizajn, funkcionalnost i udobnost.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor trpezarijskih stolica, trpezarijskih stolova i trpezarijskih setova

SALON NAMEŠTAJA - POGODNOSTI

Pored ponude u salonu nameštaja, od nas možete i kupiti nameštaj svih domaćih proizvodjača, po jako povoljnim cenama.

Salon nameštaja Stanković hrast Vam nudi i besplatnu dostavu kupljenog nameštaja na teritoriji Beograda, kao i besplatno unošenje nameštaja do drugog sprata, i besplatnu montažu nameštaja.

Želeli bi da napomenemo da posedujemo veći izbor nameštaja nego što je na sajtu.

SALON NAMEŠTAJA STANKOVIĆ HRAST

Salon nameštaja Stanković hrast bavi se prodajom nameštaja. Uspešno posluje od 1990. godine.

Salon nameštaja posluje u svom vlastitom prostoru, u okviru kojeg se nalazi i izložbeni salon nameštaja. U salonu nameštaja Stanković hrast možete uživo pogledati asortiman nameštaja, i lično se uveriti u kvalitet nameštaja kojim rapolažemo.

U našem salonu nameštaja možete videti veliki izbor kućnog nameštaja proverenog kvaliteta o čemu govori naše višegodišnje poslovanje.

Štampa