Trpezarijski kompleti

Trpezarijski kompleti raznih dimenzija se mogu kupiti u salonu nameštaja Stanković hrast. Salon nameštaja Stanković hrast ima veliki izbor trpezarijskih kompeta.

Trpezarijski kompeti se izradjuju od najplemenitijih materijala kao što su masiv ili pločasti materijal, sa tapaciranim sedištem ili bez.

U našem asortimanu trpezarijskih kompleta se nalaze i trpezarijske garniture od stakla koje se odlikuju modernim izgledom, i koje se lako uklapaju u svaki enterijer.

Trpezarijski kompleti su veoma modernog, elegantnog ili jednostavnog dizajna, različitih dimenzija i dezena.

SALON NAMEŠTAJA - POGODNOSTI

Pored ponude u salonu nameštaja, od nas možete i kupiti nameštaj svih domaćih proizvodjača, po jako povoljnim cenama.

Salon nameštaja Stanković hrast Vam nudi i besplatnu dostavu kupljenog nameštaja na teritoriji Beograda, kao i besplatno unošenje nameštaja do drugog sprata, i besplatnu montažu nameštaja.

Želeli bi da napomenemo da posedujemo veći izbor nameštaja nego što je na sajtu.

SALON NAMEŠTAJA STANKOVIĆ HRAST

Salon nameštaja Stanković hrast bavi se prodajom nameštaja. Uspešno posluje od 1990. godine.

Salon nameštaja posluje u svom vlastitom prostoru, u okviru kojeg se nalazi i izložbeni salon nameštaja. U salonu nameštaja Stanković hrast možete uživo pogledati asortiman nameštaja, i lično se uveriti u kvalitet nameštaja kojim rapolažemo.

U našem salonu nameštaja možete videti veliki izbor kućnog nameštaja proverenog kvaliteta o čemu govori naše višegodišnje poslovanje.

Štampa