Trpezarijski stolovi

Trpezarijski stolovi raznih dimenzija se mogu kupiti u salonu nameštaja Stanković hrast. Salon nameštaja Stanković hrast ima veliki izbor trpezarijskih stolova.

Trpezarijski stolovi se izradjuju od najplemenitijih materijala kao što su masiv i furnirani medijapan. Takodje u našem asortimanu se nalaze i stakleni trpezarijski stolovi veoma modernog dizajna.

Trpezarijski stolovi od stakla mogu biti manjih i većih dimenzija, ovalnog ili pravougaonog oblika, jednostavnog i modernog dizajna, i uz odgovarajuće trpezarijske stolice, idealno će se uklopiti u svaku trpezariju.

Trpezarijski stolovi mogu biti:

  • fiksni trpezarijski stolovi
  • trpezarijski stolovi na rasklapanje

Većina modela trpezarijskih stolova je na rasklapanje, a u slučaju da za time nema potrebe trpezarijski stolovi se mogu poručiti i u fiksnim dimenzijama. 

U ponudi imamo trpezarijske stolove na rasklapanje, okrugle trpezarijske stolove i standardne modele, bilo da je u pitanju klasična ili moderna linija trpezarijskih stolova.

SALON NAMEŠTAJA - POGODNOSTI

Pored ponude u salonu nameštaja, od nas možete i kupiti nameštaj svih domaćih proizvodjača, po jako povoljnim cenama.

Salon nameštaja Stanković hrast Vam nudi i besplatnu dostavu kupljenog nameštaja na teritoriji Beograda, kao i besplatno unošenje nameštaja do drugog sprata, i besplatnu montažu nameštaja.

Želeli bi da napomenemo da posedujemo veći izbor nameštaja nego što je na sajtu.

SALON NAMEŠTAJA STANKOVIĆ HRAST

Salon nameštaja Stanković hrast bavi se prodajom nameštaja. Uspešno posluje od 1990. godine.

Salon nameštaja posluje u svom vlastitom prostoru, u okviru kojeg se nalazi i izložbeni salon nameštaja. U salonu nameštaja Stanković hrast možete uživo pogledati asortiman nameštaja, i lično se uveriti u kvalitet nameštaja kojim rapolažemo.

U našem salonu nameštaja možete videti veliki izbor kućnog nameštaja proverenog kvaliteta o čemu govori naše višegodišnje poslovanje.

Štampa